Támogatható szervezetek listája

Válasszd ki azt a szervezetet, amelyiknek a céged adóalapjának a 20%-át vagy a forgalmad 0,75%-át szeretnéd felajánlani.

ASOCIATIA INTREPRINZATORILOR ARBOR

Arbor Vállalkozók Szövetsége

Segítjük a munkahelyek teremtését, a munkaadókat és a szakemberek képzését - tevékenységünkkel igyekszünk hozzájárulni a térség gazdasági fejlődéséhez.

Ezt támogatom
ASOCIAŢIA CA SĂ-ŢI FIE MÂINE MAI UŞOR - A KÖNNYEBB HOLNAPÉRT EGYESÜLET

Asociația ca să-ți fie mâine mai ușor - A Könnyebb holnapért Egyesült

Támogasson hogy mi is segítsük a rászoruló embereket, családokat akkor amikor szükséges és azzal tudjuk segíteni amivel éppen hozzánk fordulnak.

Ezt támogatom

Gyergyói Cukorbetegek Egyesülete

A cukorbetegség kezelésének egyik kulcseleme a gyógyszeres kezelés mellett az egészséges életmód ami hozzájárul az ideális testsúly eléréséhezés az egyenletes jó vércukor értékek biztositásához, fontosnak tartjuk a betegség korai felismerését, a szövődmények kialakulásának megelőzését.

Ezt támogatom

Hajléktalan szállás és bántalmazott anyák központja

Hajléktalan szállás és bántalmazott anyák központja 50 férőhelyes és teljesiti a támogtásban előirt feltételeket, munkaügyi minisztérium által akreditált intézményként működik, a központunk pedig működési (licenc) engedélyel rendelkezik.

Ezt támogatom
ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV DE BOX GODAKO DIN TRANSILVANIA - ERDÉLYIGODAKO ÖKÖLVIVÓ SPORTKLUB EGYESÜLET

Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub Egyesület

Egyesületünk eredményessége révén, országos és nemzetközi versenyeket rendezhetünk, ezáltal hozzájárulhatunk Gyergyószentmiklós gazdasági fejlődéséhez is.

Ezt támogatom
FUNDATIA SZENT MARTON ALAPITVANY

Szent Márton Alapítvány

Szent Márton Alapítvány fő tevékenysége a szociális konya - Szeretet konyha müködtetése. A konyhán naponta 120 szegény embernek adunk egy tál meleg ebédet ingyen. Alapítvány még vállal rendezvények lebonyolitását valamint a vendégházban zarándok csoportok fogadásában is részt veszünk.

Ezt támogatom

Remetei Lovasklub

Mert mindig a gyerekek mellet állunk, sokat fejlesztünk hogy a gyerekek is tudjanak fejlődni. Gyereklovagoltatástól kezdve az országos díjugrató versenyekig képezzük a gyerekeket. A Lovasklubnak több mint 20 leigazolt sportoló gyereke van.

Ezt támogatom

Gyergyói Közösségi Erőforrásközpont

A Gyergyói Közösségi Erőforrásközpont szakmai erőforrásokat, útmutatást és támogatást biztosít a helyi közösség életképességének növelése érdekében. Jelmondatunk: Gyergyói Közösségi Erőforrásközpont - Az életerős gyergyói helyi közösségért.

Ezt támogatom

Fundatia "Salvator"

A gyergyószentmiklósi Salvator Alapítvány tevékenységének fő területe a lovasterápia, melyek mellett helyet kap a lovastorna, a lovasoktatás és a lovas élet megszerettetése is. Programjaink egyaránt szólnak egészséges és fogyatékkal élő gyerekek, fiatalok valamint családjaik számára.

Ezt támogatom
FUNDATIA SFANTUL FRANCISC

DÉVAI SZENT FERENC ALAPÍTVÁNY

A Szent Ferenc alapitvany árva és félárva valamint nehéz sorsú gyermekeket nevel és támogat.Az alapitvany székhelye Déva de egész Erdélyben számos bentlakó otthont és napközit működtet.

Ezt támogatom

FUNDATIA PRO TERRA

Célunk olyan személyiségfejlesztő tevékenységek biztosítása, amelyek az alkotás folyamatának megtapasztalása által hozzájárulnak az ÉN kibontakozásához.

Ezt támogatom

Önkéntes Tűzoltóalakulat Gyergyószárhegy

A Gyergyószárhegyi Önkéntes Tűzoltóság nem csak Szárhegyen, hanem az egész gyergyói medencében részt vesz a katasztrófahelyzetek megelőzésében és elhárításában.

Ezt támogatom
FUNDATIA "BORSOS MIKLOS MUVESZETEERT ALAPITVANY

FUNDATIA "BORSOS MIKLOS MUVESZETEERT ALAPITVANY

Az Alapítvány hozta létre és működteti a Borsos Miklós Emlékházat, állíttatta a Kossuth, a Borsos Miklós, a Köllő Miklós, Flóra és Jakab Antal szobrokat, működteti a Borsos Miklós Népfőiskolát, a Kárpátmedencei Alkotótábort, rendszeresen tart tárlatokat, könyvbemutatókat.

Ezt támogatom

Napsugár az esőben Egyesület

A Napsugár az esőben Egyesület által működtetett nappali foglalkoztató azzal a céllal jött létre, hogy biztosítsa a Gyergyó medencében élő értelmi sérült, - és autista személyek speciális oktatását, és fejlesztését.

Ezt támogatom
PAROHIA ROMANO CATOLICA

Szent Miklós Római Katolikus Plébánia

Egyházközségünk infrastrukturája nagyon előrehaladott állapotban van - az Önök támogatását elsősorban ezen problémák megoldására forditanánk : templomi hangositás, világitás modernizálása , fütésrendszer kicserelése.....

Ezt támogatom
ASOCIATIA "CARITAS - ASISTENTA SOCIALA" FILIALA ORGANIZATIEI CARITAS ALBA IULIA

Gyulafehérvári Caritas- Szociális Gondozás

Gyulafehérvári Caritas – segítő a mindennapokban. A katolikus egyház szeretetszolgálata fejlesztőként van jelen a kisgyerekes családokban, a hátrányos helyzetű közösségekben, az emberek támasza a megpróbáltatások során, társ a magány és szükség idején is. Segítsen, hogy minden nap segíthessünk!

Ezt támogatom
ASOCIATIA SALVAMONT DANCURAS

Dancurás Hegyimentő Egyesület

A gyergyószentmiklósi Dancurás Hegyimentő Egyesület önálló, non-profit szervezet önkéntes akapon működik, célja segíteni mindenkinek aki a környék hegyein bajba kerül.

Ezt támogatom
ASOCIATIA MAGHIARILOR ARMENI DIN TRANSILVANIA "ERDELYI MAGYARORMENYEKSZOVETSEGE (EMOSZ)" "ASSOCIATION HUNGARIAN ARMENIANS FROM TRANSILVANIA"

Erdélyi Magyar Örmények Szövetsége (EMÖSZ)

Az örménymagyarok Erdély nemzetiségi sokszínűségét bizonyítják, kettős identitásuk az örmény kultúrából táplálkozik és a befogadó magyarság nyitottságát hirdeti, amit sokrétű tevékenységgel mutatnak meg az erdélyi társadalomnak.

Ezt támogatom
ASOCIAŢIA PAZA CIVILĂ LĂZAREA

Gyergyószárhegyi Polgárőrség Egyesület

A 2016-ban megalapított egyesületünk fő célkitűzése az értékeink megőrzése, a közrend biztosítása, rászoruló falustársaink segítése, melyek megvalósítása csak az Önök közreműködésével valósítható meg.

Ezt támogatom
ASOCIATIA GYERGYOI FOTOKLUB

Asociația Gyergyói Fotóklub

A Fotóklubunk küldetése, segíteni azokat a lelkes amatőr fiatalokat, akik a hobbi mellett segítenek megörökíteni tájaink, környezetünk szépségeit művészi alkotásokban. Köszönjük!

Ezt támogatom
FUNDATIA "REGIONET"

Regionet Alapítvány Térségi Fejlesztési Központ - Fundația Regionet Centru de Dezvoltare Regională

A gyergyószárhegyi székhelyű Regionet Alapítvány fő célja a fenntartható regionális fejlesztésre irányuló tevékenységek lebonyolítása szociális szolgáltatások, oktatás, környezetvédelem, sport, humanitárius, gazdasági, kulturális, tudományos kutatás/innováció, turizmus és a művészet területén.

Ezt támogatom
FUNDATIA SZEKLER MONITOR

Fundatia Szekler Monitor - Monitorul Secuiesc

A Székely Figyelõ Alapítvány egyik legfontosabb célkitûzése annak biztosítása, hogy Székelyföld területén a lehetõ legnagyobb mértékben biztosítva legyen a magyar nyelv használata az élet minden területén.

Ezt támogatom
CLUBUL SPORTIV "STEP DANCE GHEORGHENI"

Step Dance Sportklub

400 gyergyószéki gyerek és 100 gyergyószéki táncolni vágyó felnőtt tánckultúráját, egészségtudatát, szépérzékét, színpadi készségét, tánctudását fejlesztjük úgy, hogy közben személyes fejlődésének, magabiztosságának, pozitív ön- és világképének nézete is előtérben kerül nap, mint nap.

Ezt támogatom

SZENT GELLÉRT SPORT KLUB EGYESÜLET - ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV SFANTUL GERARD

A test, lélek, szellem harmóniában működik jól. A küldetésemnek érzem tudatosítani az emberekben a mozgás fontosságát. Ez nem kor függő, csak elhatározás és kitartás kérdése. Amit teszel ma, az határozza meg a jövőd. Hajrá! Hajrá!

Ezt támogatom
ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV VIITORUL GHEORGHENI

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV VIITORUL GHEORGHENI

Labdarúgó utánpótlás-nevelő egyesületünkben óvodás kortól egészen 14 éves korig neveljük a focista palántákat a Székelyföld Labdarúgó Akadémia alközpontjaként, labdarúgás sportág népszerűsítése , a régióban élő tehetségek kiválasztása, önkéntes adminisztrációs csapat munkával.

Ezt támogatom
ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BASTYA

ACS Bástya SK Gyeergyószárhegy

A sportklub több tevékenységet foglal magába, mint például labdarúgás, kézilabda, sakk, asztalitenisz, motorsport, jégkorong. Lehetőséget adunk a szárhegyi és akár a környékbeli gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek a versenyszerű sportolásra.

Ezt támogatom
ASOCIATIA CLUB SPORTIV GUDUC MTB

GÜDÜCMTB Sporteggyesület

Azért szervezünk sportrendezvényt, mert megtapasztaltuk a hegyikerékpározás örömét, tudjuk, hogy olyan tájban élünk, amit érdemes két kerékről megszemlélni, és számunkra egyértelmű, hogy ép testben ép a lélek.

Ezt támogatom
ASOCIATIA FIGURA

Asociatia Figura (Figura Társaság)

A gyergyószentmiklósi Figura Társaság céljának és kötelességének tekinti a Figura Stúdió Színház anyagi és erkölcsi támogatását, valamint a színház által kezdeményezett művészeti rendezvények szervezésében és lebonyolításában való hangsúlyos részvételt.

Ezt támogatom
ASOCIATIA ALIANTA DE PIN - FENYŐ SZOVETSÉG EGYESÜLET

FENYŐ SZOVETSÉG EGYESÜLET - ASOCIATIA ALIANTA DE PIN

Szervezetünk céljai közé tartozik Gyergyószentmiklós és környéke zöldövezeteinek a helyreállítása, újabbak kialakítása és a város gyalogos és kerékpár baráttá tétele.

Ezt támogatom
CLUBUL SPORTIV PING PONG GHEORGHENI

Asociatia Clubul Sportiv Ping Pong Gheorgheni

Kérjük támogassa a gyergyói asztaliteniszt, hogy minél több fiatal számára tudjunk sportolási lehetőséget biztosítani. A mi célunk, hogy minél több fiatal mozogjon, sportoljon, jó társaságban, együtt sikereket érjenek el ebben a sportágban! Köszönjük támogatásukat!

Ezt támogatom
ASOCIATIA CLUB SPORTIV ELEKES ANDRAS

Elekes András sportklub

Sportoloinkat eljutatjuk magasabb szintű versenyekre a lesiklasban, terep biciklizésbe és atletikába, majd szeretnénk bővíteni más sportágakban is a klubbunkat.

Ezt támogatom
ASOCIATIA FELTŐLTŐ"

FeltöltŐ Alapítvány

A FeltöltŐ Alapítvány célja egy olyan fesztivál szervezése, ahol az embereket Isten jelenlétébe szeretnénk vezetni, keresztény értékeket közvetíteni feléjük, illetve lehetőséget biztosítani a közösségépítésre.

Ezt támogatom
ASOCIATIA PROSPORT DE PE LINGA CLUBUL SPORTIV SCOLAR GHEORGHENI

Asociatia Prosport de pe linga Clubul Sportiv Scolar Gheorgheni

Az egyesület segìteni , támogatni szeretné a Gyergyószentmiklósi Iskolás Sportklubnál sportoló és sportolni vágyó gyerekeket a következő sporkágakban: kosárlabda , jégkorong , tenisz , alpesisi .futósi és biatlon.

Ezt támogatom