Despre noi

Activitățile Asociației Antreprenorilor Arbor datează de aproape 20 de ani .

Organizația de protejarea intereselor a fost fondată in 2003 de companii interesate de prelucrarea lemnului.

Unul din motivele înființării a fost apariția companiilor multinaționale din cauza cărora functionarea celor locale au devenit din ce în ce mai greu. 

Conceptul de bază a Asociației Arbor este menagmentul protector pe termen lung al pădurilor, prelucrarea locală a materiilor prime înfiinând astfel locuri noi de muncă si asigurand un trai al localnicilor.

Organizatia funcționează ca o asociație de 10 ani. De atunci activitățile s-au extins iar organizatia anteprenorilor din industria lemnului s-a transformati într-o activtate de protejarea intereselor pentru întreprinderile mici și mijlocii indiferent de industrie pe plan local, județean și național.

Contribuind la dezvoltarea economică a regiunii,  Asociația Arbor se angajează să-si susțină membrii cu tot mai multe servicii prin crearea mai multor ramuri de specialitate.

Asociatia își vede sarcina în instruirea generației tineri, acordarea sprjinului pentru întreprinderi tineri și a afecerilor feminine dar participă la organizări de evenimente comunitare și mișcări caritabile.